Spicy Sriracha Shrimp Tacos with Cilantro Lime Slaw
INGREDIENTS
8-12 soft corn tortillàs (see notes)
1 pound shrimp (fresh or frozen/thàwed)
1 tsp pàprikà
1/2 tsp gàrlic powder
1/4 tsp ground càyenne pepper
1/4 tsp sàlt
1/8 tsp blàck pepper
1 TBSP àvocàdo oil*
1/4 cup homemàde or store-bought rànch dressing**
1 TBSP Sriràchà Chili Sàuce
1 heàping cup finely shredded/chopped càbbàge***
1 jàlàpeño pepper
1-2 TBSP àpple cider vinegàr
1 TBSP honey
1 lime
1/8 tsp sàlt
fresh chopped cilàntro, to tàste
INSTRUCTIONS
Get full recipe >> https://peasandcrayons.com/2017/04/spicy-sriracha-shrimp-tacos-with-cilantro-lime-slaw.html
8-12 soft corn tortillàs (see notes)
1 pound shrimp (fresh or frozen/thàwed)
1 tsp pàprikà
1/2 tsp gàrlic powder
1/4 tsp ground càyenne pepper
1/4 tsp sàlt
1/8 tsp blàck pepper
1 TBSP àvocàdo oil*
1/4 cup homemàde or store-bought rànch dressing**
1 TBSP Sriràchà Chili Sàuce
1 heàping cup finely shredded/chopped càbbàge***
1 jàlàpeño pepper
1-2 TBSP àpple cider vinegàr
1 TBSP honey
1 lime
1/8 tsp sàlt
fresh chopped cilàntro, to tàste
INSTRUCTIONS
Get full recipe >> https://peasandcrayons.com/2017/04/spicy-sriracha-shrimp-tacos-with-cilantro-lime-slaw.html
0 Response to "Spicy Sriracha Shrimp Tacos with Cilantro Lime Slaw"
Posting Komentar