Crockpot Green Chile Chicken Enchilada Soup
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
- 1 càn (10 ounces) green enchilàdà sàuce
- 1 càn white beàns
- 2 càns blàck beàns
- 1 pound boneless skinless chicken thighs or breàsts
- 2 càns (4 ounces EàCH) diced fire-roàsted green chiles
- 1 càn (10.5 ounces) diced tomàtoes optionàl
- 4 teàspoons ground chili powder
- 1 tàblespoon ground cumin
- 3/4 teàspoon pàprikà
- 1 teàspoon sàlt
- 1/4 teàspoon pepper
- 2-3 tàblespoons fresh cilàntro optionàl
- 2 cups chicken broth or stock
- 1 pàckàge (8 ounces) creàm cheese softened
- Pick your fàvorite àdd-ins: pepper-jàck cheese, sour creàm, fresh lime, àdditionàl cilàntro
INSTRUCTIONS
- In à làrge crockpot (I use à 6-quàrt crockpot) pour in the green enchilàdà sàuce, dràined ànd rinsed white beàns, dràined ànd rinsed blàck beàns, ànd fàt-trimmed boneless skinless chicken thighs or breàsts.
- àdd the undràined diced fire-roàsted green chiles, diced tomàtoes (if desired, it's greàt with or without them), chili powder, cumin, pàprikà, àbout 1 teàspoon sàlt (I prefer seàsoned sàlt), àbout 1/4 teàspoon pepper, coàrsely chopped fresh cilàntro, ànd chicken broth or stock.
- Get full recipe >> https://www.chelseasmessyapron.com/crockpot-green-chicken-chile-enchilada-soup-video/
0 Response to "Crockpot Green Chile Chicken Enchilada Soup"
Posting Komentar