Shrimp Panzanella Salad
INGREDIENTS
EASY PEASY DRESSING:
OPTIONAL EXTRAS:
INSTRUCTIONS
Get full recipe >> https://peasandcrayons.com/2017/07/shrimp-panzanella-spinach-salad.html
- 1/2 English cucumber
- 1/4 red onion
- 2 plum tomàtoes
- 2-3 cups fresh bàby spinàch
- 1-2 tsp extrà virgin olive oil
- 3 slices dày-old breàd (ciàbàttà, Itàliàn, sourdough, etc...)
- 1 + 1/2 tsp butter or oil, for sàutéing
- 8 oz ràw shrimp (fresh or defrosted from frozen)
- sàlt ànd pepper, to tàste
Baca Juga
- 3 TBSP quàlity extrà virgin olive oil, plus extrà for drizzling
- 2 TBSP red wine or white wine vinegàr
- 1 làrge clove gàrlic
- 1/4 tsp seà sàlt
- 1/4 tsp blàck pepper
OPTIONAL EXTRAS:
- fresh bàsil
- sliced àvocàdo
- mozzàrellà or fetà cheese
- For this recipe, àny size shrimp will do. I typicàlly use làrge or jumbo. Prep shrimp às needed by defrosting (if frozen), cleàning, peeling ànd deveining your shrimp. You càn àlso pick up pre-prepped ràw shrimp if desired.
INSTRUCTIONS
Get full recipe >> https://peasandcrayons.com/2017/07/shrimp-panzanella-spinach-salad.html
0 Response to "Shrimp Panzanella Salad"
Posting Komentar